Fly til Ibiza Spania

Natten er en fest, morgenstund har gull i munn.
Flybilletter til Ibiza fra
 • 960 NOK Per person
 • Fly fra Oslo starter på 1 000 NOK
 • Fly fra Bergen starter på 2 000 NOK
 • Fly fra Göteborg starter på 1 200 NOK
 • Fly fra Stavanger starter på 1 300 NOK

Om Ibiza

.

Selv om det fremdeles er mange som tar seg til Den hvite øya for å delta i den overprisede festen, er det mye mer til Ibiza. Bak homsehoteller og hippiemarkeder ligger et rike fullt av vidunderlige morgener, mystiske grotter, brosteinsbelagte gater og fantastiske solnedganger. Kan du se forbi housemusikken, vil Middelhavets Gomorra innlemme deg i hemmelighetene sine, særlig sine ubesudlede saltplatåer og røffe sjarm. Innbyggerne på Ibiza – en blanding av innfødte øyboere og arbeidstrette utlendinger som aldri dro tilbake – elsker øya si. Det er lett å forstå. Dette er en øy som danser til sine egne rytmer.

Bortsett fra fulle turister, er det ingenting som kan skade deg her på Ibiza. Øyas ville dyr er harmløse.

Es Vedra-øyene rett utenfor kysten er ifølge legenden stedet der Ulysses møtte de forførende Sirenene.

Hvordan er været i Ibiza i juni?

 • Temperatur 18-27 °C
 • Tørre dager 25-
 • Gjennomsnittlig nedbør 23 mm
 • Dager med snø 0

Demografi

 • Innbyggere 133K
 • Lokal tid :
 • Valuta Euro

Flotte hoteller i Ibiza

Flotte steder i Ibiza

Folk som liker Ibiza liker også å fly til...

Om Ibiza

Ibiza er verdensberømt for sitt legendariske uteliv. Unge mennesker flyr til Ibiza for å møte likesinnede, og for å danse og slå seg løs til elektronisk musikk. Likevel; øya har også en fantastisk kulturhistorie og et vakkert landskap som er verd å utforske.

Denne lille, baleariske øya nyter godt av en perfekt beliggenhet i Middelhavet – det er en naturlig skattekiste av rustikke landskap, bittesmå bukter, krystallklart vann og et sjenerøst klima med solskinn nesten alltid. Øyas 210 km med kyst garanterer en maritim atmosfære, perfekt for solbading og lange, kontemplerende gåturer. Likevel er det også absolutt verd å utforske den vakre naturen.

I det sola går ned eksploderer Ibizas beryktede natteliv i en sann kaskade av elektronisk musikk og de seneste trendene innen house og trance. De evigvarende festene gjør Ibiza til en utrolig populær destinasjon for de unge, som liker nattklubbene like godt som det elleville gatelivet på kveldene.

Til tross for øyas popularitet, er det få som vet at den er notert i verdensarven med et utvalg av kulturelle og historiske severdigheter. Verd å nevne er de fønikiske bosettingene i Sa Caleta vest for Ibiza Town, den gamle byen Eivissa og nekropoliset i Puig des Molins.

Om du er ute etter underholdning, er Ibiza Town stedet å dra til. De øvre delene av Dalt Vila kan tilby steinlagte smug, spansk arkitektur og sjarmerende restauranter. Sjekk ut Ibiza Port om du vil nyte en middag med utsikt, og få hakeslepp av utvalget av eksklusive super-yachter. Om du bestemmer deg for å bli der og oppdage Ibiza Towns natteliv, vil du antagelig oppleve festing som overgår alt annet du har sett.

Beklager, denne informasjonen er foreløpig kun tilgjengelig på engelsk

Feedback